Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Подходящото лепило за твоята баня

Избери най-подходящото лепило за плочки за банята

Изборът на правилно лепило за плочки за банята изглежда трудна задача, когато сме изправени пред много различни видове и марки лепила за плочки. В същото време, ако изберем грешното лепило сме изложени на риск от отлепване и напукване на плочки, което не само нарушава външния вид на помещението, но може да бъде и опасно.

Изборът на правилно лепило за плочки зависи от няколко основни характеристики на ремонта:

  • Видът на плочките
  • Размерът и цветът на плочките
  • Видът на основата

Ако се съобразим с тези фактори при избора на лепило, ремонтът на банята става по-лесен и с гарантиран дълготраен резултат.

Предлагаме ти нашия селектор за лепила за плочки за баня. С него ще можеш бързо и лесно да определиш най-подходящото за твоята баня лепило за плочки weber.col, за да можеш да насочиш вниманието си към по-приятни задачи.


webercol Стандарт

weber.col Стандарт

Тънкослойно лепило за полагане на плочки при вътрешни и външни условия. Лепилото за плочки е с клас C1 и е подходящо за бани, кухни и коридори и го препоръчваме за лепене на фаянс и на теракот върху подове и стени. webercol стандарт се използва за лепене на малки и средни плочки върху минерални или циментови основи.

webercol Профи

weber.col Профи

Тънкослойно високоеластично лепило за гранитогрес с дълго отворено време. Лепилото за плочки е с клас C1 T и е устойчиво на замръзване, на постоянно мокрене и температурни колебания. webercol профи е подходящо за лепене на малки и средни плочки при външни и вътрешни условия.

webercol Флекс

weber.col Флекс

Еластично лепило за всички видове плочки по тераси с клас C2 TE. Устойчиво е на постоянна влага и замръзване. Подходящо за вътрешно и външно приложение върху стени и подове.

webercol грес

weber.col Профи Плюс

Тънкослойно високоякостно лепило за плочки, подходящо за полагане на керамични плочки, теракота, гранитогрес, както и някои видове естествени каменни облицовки и стъклокерамични плочки. Лепилото за плочки е с клас C2 T и придава якост на покритието, подложено на въздействие от тежки предмети, стелажи, машини и интензивно движение на хора.

webercol флекс про

weber.col Флекс S1

Tънкослойно еластично лепило за плочки с клас C2 T S1. Лепилото е особено подходящо за плочки с голям формат, широко приложимо на закрито и открито върху стени и подове. webercol флекс про може да бъде използвано в помещения с голяма натовареност, както и за повърхности с голямо статично и термично натоварване.