Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Добрият пример на Запад от София

20 04 2016

Вебер България бе отличена за социалните практики, които упражнява на територията на Община Костинброд.

На 19.04.2016 г., под патронажа на  Областния управител на Софийска област – Росица Иванова, се проведе церемония и връчването на отличията "Добрият пример" за достойни личности, отговорен бизнес и добри практики на компании, опериращи в общините на запад от София - Костинброд, Божурище, Годеч, Драгоман, Своге и Сливница. Организатор на инициативата е „Еспресо Медия“, инициатор и на ученическия конкурс за журналистика - "Работилница за репортери“.  Вебер България бе отличена с почетен знак  на инициативата за социалните практики, които упражнява на територията на Община Костинброд.

Събитието се проведе в Шоурум Citroen в Божурище, в присъствието на представители на бизнес а, държавната и общински администрации в региона, ученици и техните родители.

Преди официалната церемония, на дискусия "Икономически потенциал и предизвикателства на общините на Запад от София", Областния управител на Софийска област  и патрон на форума – Росица Иванова, обсъди заедно с представители на бизнеса и общинските администрации  факторите за подобряване на бизнес климата и потенциала за привличане на инвестиции - инфраструктура, информационно обслужване, нормативна среда, публично-частни партньорства .