Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Изложение на над 100 вида готови еднофамилни къщи, построени по изцяло нов за България модел

20 04 2016

Първи пролетен архитектурен салон на Програма "Моята къща", която се изпълнява с продукти Вебер.

За първи път на строителния пазар в България се предлага продукт, който включва пълния комплекс от услуги - архитектурен проект, строителство, гарантирана крайна цена, индивидуален избор и възможност за изгодно кредитиране. Програма "Моята къща" осигурява всички формалности - от одобряване на инвестиционния проект и получаване на разрешение за строеж до въвеждане на сградата в експлоатация.
Гостите на изложението ще могат да видят шоурума на "Моята къща" с над 100 съвременни къщи, представени с изложени готови макети, 3D визуализации и архитектурни проекти. Къщите са с площ от 80 до 220 квадратни метра, а архитектурното многообразие е в седем стилови линии - класическа, модерна, елегантна, ексклузивна, романтична и средиземноморска рустикална архитектура. Изложението ще се проведе
между 22ри и 30ти април 2016 г., гр. Банкя/.

В строителството на избраната къща се влагат най-качествените материали на европейски производители със заводи в България, които са дългосрочни партньори на програмата.  WEBER е водещ партньор в програмата с предоставяне на висококачествени интериорни и екстериорни решения, лепила за плочки и хидроизолация. Банка ДСК е разработила  специална схема за финансиране на типовите еднофамилни къщи. Програмата се разработва от арх. Юри Ангелов.