Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Профи Клуб „За добрите майстори“

15 09 2014

От днес Вебер България стартира Лоялна програма, ориентирана към „Добрите майстори“. В програмата може да се включи всеки закупил продукт, обозначен със специален стикер, съдържащ уникален код с точки. Събраните точки участниците могат да разменят срещу много и най-различни атрактивни награди.

Продуктите, които Ви носят бонус точки са weber.col Профи и weber.col Флекс. За да се включите в Лоялната програма влезте в www.proficlub.bg и регистрирайте профил.  За да добавите точки към профила си трябва да изтирете скреч покритието от стикера върху продукта, който сте закупили и да въведет кода. Събраните точки може да разменяте срещу избраните от вас награди.

Лоялната програма на Вебер е ориентирана към – майстори, специализирани в полагането на керамични покрития ,както и към частни клиенти. Наградите са разделени в няколко категории  – професионални инструменти и работно облекло, за свободното време и битова техника.

Пълните условия за включване в Лоялната програма може да намерите на www.proficlub.bg или при търговските представители на Вебер България.