Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Сен-Гобен Вебер откри нов консултантски център

5 07 2015

Нов консултантски център Home Plan отвори врати в град Стара Загора. Това е третата поред специализирана зона на Weber, която е насочена изцяло към потребителите.

В центъра се предоставя информация за най-новите продукти и решения, свързани с енергийната ефективност и опазването на околната среда. На живо потребителите могат да се запознаят с основните топлоизолационни детайли. Представени са и всичките 248 цвята от каталога на Weber. За всеки клиент специалисти от компанията изготвят индивидуален мултимедиен проект, който дава възможност да се види домът в реални цветове и структури, а за почитателите на по-нестандартните комбинации се изработват цветове по поръчка.  В центъра се дава и персонална техническа документация за най-подходящите материали за топлоизолация на жилището, както и информация за спецификата на продуктите и предимствата на всеки един от тях.

Това е мястото откъдето могат да се почерпят нови, модерни и ефективни решения за изграждане или обновяване на дома. Новият консултантски център Home Plan в Стара Загора се намира на бул. Руски 6. Официалното му откриване е поредното събитие в рамките на честванията на 350-годишнината от създаването на Сен-Гобен.