Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber строителни решения

Weber  е компания, занимаваща се с производство на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на  фасадните решения, системите за полагане на керамични покрития, индустриални подове, зидарски и технически разтвори. Weber е с водеща роля на пазара на строителни материали.  

В основата на стратегията на Weber е залегнала идеята за изграждане на дългосрочни "win-win", открити и приятелски бизнес отношения с клиентите на компанията, така че те да се почувстват част от семейството на Weber.

Системи за полагане на керамични покрития

Използвайки системите за керамични покрития с марката Вебер можете да залепите всички типове плочки на всички възможни видове основи, да фугирате, както и да се предпазите от влага.

 

Топлоизолационни и фасадни системи

Благодарение на предлаганите от компанията фасадни решения можете да декорирате, предпазите, изолирате и ремонтирате нови или стари фасади, използвайки различни комбинации от цветове и структури.

 

Хидроизолационни системи

Пълна гама решения за изравняване и декориране на подове, съобразно разлини типове основи и начини на полагане.

 

Строителни и технически разтвори

Използвайки гамата продукти на Вебер в областта на строителните и технически разтвори вие спестявате време и си осигурявате сигурен и лесен начин за нанасянето им при ремонти, асемблиране, анкериране, изравняване и уплътняване,хидро-и-влагоизолиране.